Get Adobe Flash player

Openingstijden

Geopend op

dinsdag, donderdag  & zaterdag

van 9:00 uur tot 17:00 uur

Trimbeurten
alleen op afspraak!

 

Bij Hondentrimsalon WollyWood wordt er grote waarde aan gehecht in alle rust uw hond te kunnen verzorgen. Een trimbeurt is vaak al een hele beleving voor een hond. Door uitsluitend op afspraak te werken, kan ik de rust in de trimsalon bewaren en uit ervaring kan ik u zeggen dat uw hond zich daarbij het meeste op zijn gemak voelt!
Daarnaast is de trimsalon van alle gemakken voorzien, zoals een in hoogte verstelbare tafel, twee baden voor grote en kleine honden en wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige verzorgingsproducten.

 

Wat is belangrijk?

 

Zorg ervoor dat uw hond goed uitgelaten is voordat u hem naar de trimsalon brengt. Het duurt toch een tijdje voordat ze weer uitgelaten kunnen worden.

Meld eventuele lichamelijke klachten, loopsheid, agressiviteit e.d. zodat daar rekening mee kan worden gehouden tijdens de trimbeurt. Vertel ons vooral alles waarvan u denkt dat het belangrijk is voor ons te weten; voor u zelf en voor ons zeker heel prettig!

Graag vernemen wij vóór de trimbeurt of uw hond last heeft van vlooien, deze kunnen dan direct bestreden worden.

Zorg dat u op de afgesproken tijd aanwezig bent. Het komt helaas steeds vaker voor dat het tijdstip van de afspraak niet zo serieus genomen wordt. Hierdoor kan de planning van een werkdag aardig verstoord worden, wat niet prettig is voor mij als trimster maar ook niet voor de klanten die erna komen en daardoor moeten wachten. Mocht u de afspraak niet door kunnen laten gaan, laat dit dan zo snel mogelijk weten.

 

 

 

 

Trimsalon Wollywood          Dulderstraat 18           4751 WH Oud Gastel          06 30 34 56 83         Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.